This website uses cookies. By continuing to use this site you are giving consent to cookies being used.

Ok

M by lanD Studio

A New Kind of Treehouse
Posted by Gestalten—08/2017

Designed by Cambridge graduates Andong Lu and Pingping Dou of lanD studio, treehouse M was a retreat among the upper canopies of Mount Qiyun in China. It takes its name from the unique roof, in which beams are extended down towards a central axis, thereby creating an M-shaped depression in the face of the building. Symmetrical, the main room is outfitted with two sets of billowing curtains that can divide and conquer the space, limiting the ample light and creating a sense of intimacy within the spacious hall. A patio—bathtub included—extends out past an arcade of wide windows, affording visitors a lofty view of the surrounding reserve.

See more contemporary cabins in our book The Hinterland

Images © Bowen Hou

The Hinterland

Posted by Gestalten—08/2016

Rock the Shack

Posted by Gestalten—06/2016

Hide and Seek

Posted by Gestalten—06/2016

Wildside

Posted by Gestalten—11/2016

Celebrate One Year on a Bike

Martijn Doolaard’s New Film Goes Behind the Scenes
Posted by Gestalten—10/2017

Hotel Bienvenue

Parisian Elegance with a Touch of Art Deco
Posted by Gestalten—10/2017

Islands in the Stream

Exploring a Massive Homemade Houseboat in Vancouver
Posted by Gestalten—10/2017

Sex for Breakfast

A Salty Start to the Day
Posted by Gestalten—10/2017

Stay Inspired